-->
Jumat, 04 November 2016

2 Petua Mengelakkan Pedih Bawang - Resep Maskan


2 Petua Mengelakkan Pedih Bawang

Petua Mengelakkan Pedih Bawang 1
  • Simpan bawang yang hendak digunakan beberapa jam dalam petisejuk sebelum dipotong. Hasilnya mata anda tidak akan pedih.

Petua Mengelakkan Pedih Bawang 2
  • Rendam bawang yang hendak digunakan dalam air garam selama 15 minit. Kemudian potong bawang tersebut seperti biasa. Hasilnya mata anda tidak akan pedih.

Sekian sahaja yang dapat saya kongsikan, mungkin anda mempunyai beberapa lagi petua yang lebih praktikal untuk dikongsikan. Kongsikan lah bersama pembaca lain pada ruangan komen dibawah. Dipersilakan share



from Klik Disini http://ift.tt/2e9IWr8
2 Petua Mengelakkan Pedih Bawang - Resep Masakan, Resep Kue Kering, Resep Kue Basah

Baca Juga Resep Lainnya di Bawah Ini:

Tags :
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+